Ябълков Тарт без Захар

Ябълков Тарт без Захар

Необходими продукти за Основата ( Тарт) :

Мамас кейк  Зеро        1кг   

Яйца                       0,200кг

Масло                    0,400кг

Брашно                 0,400кг

Вода                      0,080кг

 

Необходими продукти за Плънката:

Мамас кейк Зеро     0,500кг

Олио                  0,200кг

Вода                  0,200кг

Канела              на вкус

 

 

Необходими продукти за Крамбъл (Трохи):

Мамас кейк Зеро 0,300кг                                                             

Брашно      0,600кг                                                                      

Масло      0,240кг                                                                        

Вода       0,160кг                                                                          

 

 

Допълнително продукти:

Прясно нарязана Ябълка  

 

Приготвяне на Тарта:

Смесваме всички съставки в басана ( купата) на миксера и разбъркваме с приставка тип листо за около 2-3 мин. на средна скорост докато се получи меко тесто. Разточваме тестото с помощта на точилка в/у набрашнен плодили хартия за печене с дебелина 0,5см  и нарежете според размера на формата.

 

Приготвяне на плънката:

Смесваме всички съставки в басана( купата) на миксера и разбъркваме с приставка тип листо за около 5 мин. на средна скорост.  Готовата смес изсипваме в средата на Тарта  и нареждаме отгоре резанчета ябълка. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели