Торта с Мамас кейк шоколад и мус кафе
Мамас кейк шоко:
Мамас кейк 0,140кг
Олио 0,052кг
Вода 0,052кг
Смесват се всички съставки заедно. Разбийте на средна скорост за 5-6 минути .Напълнете формите до половината .Изпечете на 165-170 ℃ за около 20-25мин./в зависимост от големината/
Необходими продукти за крема:
Крем мус кафе Халал 0,125кг
Вода 0,200кг
Животинска сметана 0,030кг
Растителна сметана 0,030кг
Забележка :
Водата трябва да бъде ледено студена.
Допълнителни продукти:
Какао за поръска отгоре на кейка
Шоколадова декорация зърна кафе
Декорацията на кейка може да е различна по ваш избор
Най-здравословната храна
е вкусната.
е вкусната.