Торта с Мамас кейк шоколад и мус кафе

Торта с Мамас кейк шоколад и мус кафе

Мамас кейк шоко:

Мамас кейк              0,140кг

Олио                        0,052кг

Вода                        0,052кг


Смесват се всички съставки заедно. Разбийте на средна скорост за 5-6 минути .Напълнете формите до половината .Изпечете на 165-170 ℃ за около 20-25мин./в зависимост от големината/

Необходими продукти за крема:    

Крем мус кафе Халал             0,125кг

Вода                                              0,200кг    

Животинска сметана                 0,030кг

Растителна сметана                 0,030кг     


Забележка :    

Водата трябва да бъде ледено студена.

Допълнителни продукти:

Какао  за поръска  отгоре на кейка

Шоколадова декорация зърна кафе

Декорацията на кейка може да е различна по ваш избор



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели