ТОРТА ДЖЕНОА С ПИСТАЧИО КРЪНЧ 20/6 см

ТОРТА ДЖЕНОА С ПИСТАЧИО КРЪНЧ 20/6 см

Необходимипродукти :

За Крема:

Крем Деликат                                          0,063 кг

Вода                                                         0,187 кг

Сметан аживотинска Кампина 35%   0,080 кг

Сметана растителна Розет                    0,080кг

Ковър пистачио крънч                             0,200 кг

Овкусител пистачио                                0,020 кг

Разбиваме сметаната на меки върхове. В басана на миксера смесваме водата и сухата смес за крема. Разбийте на средна скорост за няколко минути с крушовидна приставка докато крема се хомогенизира. Към крема добавяме Ковър Пистачио Крънч и овкусител пистачио . Добавяме сметаната и разбъркваме с шпатула.

 

Заливка:

Чоко Крийм Аворио         0,250 кг

Панировка :Филиран Бадем        0,150 кг

Допълнителни продукти:         Захарен Сироп

 

 

ДЖЕНОА- Смесза производство на пандишпан:

 

Дженоа*      0,125 кг

Яйца            0,100 кг

Вода            0,019 кг

ОБЩО :       0,244 кг

 

Смесете добре всички продукти и разбийте на бързи обороти за 5-6 мин.

Печете на  200℃ за 7 минути.

 

Сглобяване:

Поставяме платката в ринга и леко сиропираме със сиропа . Нанасяме ½ от крема . Поставяме втората платка , отново сиропираме, слагаме останалата част от крема .Тортата охлаждаме за няколко часа в хладилника преди консумация. Заливаме тортата с Чоко Крийм Аворио , панираме с филиран бадем. Декорираме по желание.



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели