Портокалови сладки- Санта Мама‘с кейк

Портокалови сладки- Санта Мама‘с кейк


Необходими Продукти:

Санта Мама‘с кейк - 1,600кг

Брашно –    1,400кг

Маргарин Лили 80% -  1кг

Олио –          0,200кг

Портокалов сок –      0,200кг

Ванилия –    на вкус

Настъргана кора от портокал      2бр

 

 

 

Начин на приготвяне:

Смесваме всички съставки в басана на миксера и разбиваме на ниска скорост с приставка тип листо за около 1-2 мин.  Оформете ( късове)  от тестото или изрежете различни форми.  Поставете готовите сладки върху хартия за печене.  Печем в предварително загрята фурна на 180-190С за около 10-13 мин.  в зависимост от големината на изделието. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели