Медена торта с Лимон и минута йогурт 23/8см

Медена торта с Лимон и минута йогурт 23/8см



Необходими Продукти:

Минута Йогурт -                          0,300кг

Вода -                                    0,750-0,900кг

Растителна сметана Розет  -   0,150кг

Еми крем Лимон -                          0,150кг

Лимонена Кора -                            0,010кг

 

Начин на Приготвяне:

Разбийте минута Аворио с водата за 3-4мин. След това добаве тетечна  сметаната и доразбийте за още3-4мин. Разделете крема на 2 части, като едната да бъде повече от другата. В тази която е по-малко добавете Еми крем лимон и кората от лимон. Разбъркайте отново до хомогенизиране.

Допълнителни Продукти:

Медени Блатове – 12 парчета

Заливка:

Каравела лимон –        0,120кг

Олио -                           0,020кг

 

 

Сглобка:

На дъното на райф слагате един меден блат, след което започвате да редувате блат и крем, като редувате 2-та крема. Най отгоре зафилвате със сметана или малко останал крем и слагате в хладилник да стегне. За заливката може да използвате прозрачно фолио с балончета за по- интерес ефект на медена пита или просто да залеете с лимонения шоколад. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели