Брауни с Forest fruit cake

Брауни с Forest fruit cake


Необходими продукти:

Forest fruit cake 1000 гр
Маргаринова Лили 290 гр
Вода 60 гр
Яйца 100 гр
Ядки по избор 200 гр
Сахара бяло копче 32,5% 100 гр

Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки с изключение на ядките и шоколада в съда на миксера и разбийте с бъркалка за 3 минути на средна скорост.
Добавете нарязаните ядки и шоколада и разбъркайте до гладкост.
Поставете върху чиния 30 × 40 см и печете на 170 ° C за 21 минути. Препоръчваме преди печене  за създаване на антизалепващо покритие насъдовете да използвате Карлекс спрей.



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели