Барчета без захар с мамас кейк Зеро

Барчета без захар с мамас кейк Зеро

Необходими продукти:

Мамас Кейк Зеро                   1кг

Разтопено Масло           0,300кг

Вода                                 0,140кг

Филиран бадем               0,050кг

Шамфъстък( Ядка)        0,050кг

Червени боровинки        0,050кг

Стафиди                        0,050кг

 

Начин на Приготвяне:

Смесваме Мамас кейк Зеро, водата и маслото в басана(купата) на миксера и разбъркваме сместа с бъркалка тип листо на средна скорост за 2-3 мин.  Добавяме останалите съставки и продължаваме да разбъркваме на средна скорост до получаване на тесто.  Готово тесто поставяме върху  хартия за печене и отгоре отново поставяме един лист за по лесно разточване.  Печем на 190 ℃ за около 19-20мин. Преди да изстине напълно  нарязваме барчетата с големина по на шежелание. 



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели