Ябълков Тарт без Захар
Необходими продукти за Основата ( Тарт) :
Мамас кейк Зеро 1кг
Яйца 0,200кг
Масло 0,400кг
Брашно 0,400кг
Вода 0,080кг
Необходими продукти за Плънката:
Мамас кейк Зеро 0,500кг
Олио 0,200кг
Вода 0,200кг
Канела на вкус
Необходими продукти за Крамбъл (Трохи):
Мамас кейк Зеро 0,300кг
Брашно 0,600кг
Масло 0,240кг
Вода 0,160кг
Допълнително продукти:
Прясно нарязана Ябълка
Приготвяне на Тарта:
Смесваме всички съставки в басана ( купата) на миксера и разбъркваме с приставка тип листо за около 2-3 мин. на средна скорост докато се получи меко тесто. Разточваме тестото с помощта на точилка в/у набрашнен плодили хартия за печене с дебелина 0,5см и нарежете според размера на формата.
Приготвяне на плънката:
Смесваме всички съставки в басана( купата) на миксера и разбъркваме с приставка тип листо за около 5 мин. на средна скорост. Готовата смес изсипваме в средата на Тарта и нареждаме отгоре резанчета ябълка.