Шоколадово Брауни Без Глутен / Зеро проблем дели кейк
Необходими продукти:
Зеро проблем Деликейк - 0,250кг
Яйца - 0,188кг
Маргарин Лили 80 % - 0,188кг
Сахара черен шоколад 54% - 0,188кг
Пудра захар - 0,125кг
Какао на прах - 0,025кг
Начин приготвяне:
Смесваме всички съставки в басан (купа) освен шоколада и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин. Поставяме шоколада в купа и разтопяваме на водна баня или в микровълнова фурна, след което го добавяме към готовата смес. Разбъркваме за още около 1 мин. на бавна скорост до хомогенна смес. Готовата смес изсипваме в предварително напръскана с Карлекс спрей тавичка с размери 18/28см. Печем в предварително загрята фурна на 160-165С за около15-20мин.