Пухкави бисквити без захар с мамас кейк Зеро
Необходими продукти:
Мамас Кейк Зеро 1кг
Яйца 0,200кг
Масло (меко) 0,600кг
Брашно 0,200кг
Червена боровинка 0,300кг
Лешници 0,300кг
Начин на приготвяне:
Смесваме всички съставки в басана(купата) на миксера бе червената боровинка и лешниците. Разбъркваме сместа с приставка тип листо на средна скорост за около 2-3мин. след което добавяме лешниците и боровинката. Разбъркваме за още около 1-2мин на средна скорост до получаване на тесто. Готовото тесто оформяме на фитили и режем парчета с големина около 25-30грама. Поставяме готовите парчета върху хартия за печене и печем в предварително загрята фурна на 200℃ за около 12-14мин. до златисто.