Пица без глутен/ Зеро проблем оригинал

Пица без глутен/ Зеро проблем оригинал

Необходими продукти:

Зеро Проблем Оригинал –  1кг

Вода –            0,750кг

Олио –           0,050кг

Мая –            0,030кг

Сол –            0,020кг

 

 

 

 

 

Начин на приготвяне:

Смесваме всички продукти заедно в басан и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин.  до получаване на бяло меко тесто.  Готовото тесто поставяме в намаслена с Карлекс спрей купа и  оставяме да  отпочине( втаса) във втасвалня или фурна  за около 30мин.  на 40-50С , след което  разстиламе тестото в тави за печене.  Гарнираме отгоре с продукти по наш избор.  Печем в предварително загрята фурна  на 200-220С градуса за около 10 – 15мин.  в зависимост от големината. 



The healthiest food is delicious.
Our mission and goals