Пица без глутен/ Зеро проблем оригинал
Необходими продукти:
Зеро Проблем Оригинал – 1кг
Вода – 0,750кг
Олио – 0,050кг
Мая – 0,030кг
Сол – 0,020кг
Начин на приготвяне:
Смесваме всички продукти заедно в басан и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин. до получаване на бяло меко тесто. Готовото тесто поставяме в намаслена с Карлекс спрей купа и оставяме да отпочине( втаса) във втасвалня или фурна за около 30мин. на 40-50С , след което разстиламе тестото в тави за печене. Гарнираме отгоре с продукти по наш избор. Печем в предварително загрята фурна на 200-220С градуса за около 10 – 15мин. в зависимост от големината.
The healthiest food is delicious.