Медена торта с Лимон и минута йогурт 23/8см
Необходими Продукти:
Минута Йогурт - 0,300кг
Вода - 0,750-0,900кг
Растителна сметана Розет - 0,150кг
Еми крем Лимон - 0,150кг
Лимонена Кора - 0,010кг
Начин на Приготвяне:
Разбийте минута Аворио с водата за 3-4мин. След това добаве тетечна сметаната и доразбийте за още3-4мин. Разделете крема на 2 части, като едната да бъде повече от другата. В тази която е по-малко добавете Еми крем лимон и кората от лимон. Разбъркайте отново до хомогенизиране.
Допълнителни Продукти:
Медени Блатове – 12 парчета
Заливка:
Каравела лимон – 0,120кг
Олио - 0,020кг
Сглобка:
На дъното на райф слагате един меден блат, след което започвате да редувате блат и крем, като редувате 2-та крема. Най отгоре зафилвате със сметана или малко останал крем и слагате в хладилник да стегне. За заливката може да използвате прозрачно фолио с балончета за по- интерес ефект на медена пита или просто да залеете с лимонения шоколад.