Мамас кейк ZERO
Торта Без Захар26/5см
Необходими Продукти за Блата:
Мамас Кейк Зеро 0,500кг
Олио 0,200кг
Вода 0,200кг
Начин на Приготвяне:
Смесете всички продукти заедно и разбийте на средна скорост за 5-6минути с плоската приставка на миксера до получаването на еднородна смес .Готовата смес изсипете в райф ф26см . Изпечете в предварително загрята фурна на170-180С за около 20-30 мин. в зависимост от големината на изделието.
За крема :
Маскарпоне- 0,500кг
Заквасена сметана- 0,380кг
Животинска сметана Кампина 35 % 0,300кг
Стевия - 0,030кг
Начин на приготвяне:
Смесваме всички продукти заедно в купа (или басан) и разбиваме с миксер . Първоначално за около 1мин. на средна скорост , след което на бърза скорост за 1-2мин. до получаването на пухкав крем .
Заливка:
Пралина без захар - 0,250кг
Олио - 0,10кг
Допълнително продукти:
Пралина без захар- 0,050кг
( Между двата реда се поръсва)