Бриош Без Глутен / Зеро проблем оригинал
Необходими продукти:
Зеро проблем оригинал – 1 кг
Вода – 0,400кг
Яйца – 0,300кг
Маргарин Лили 80% - 0,200кг
Захар – 0,200кг
Мая – 0,040кг
Начин на приготвяне:
Смесваме всички съставки заедно в басан и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин. до получаване на бяло меко тесто.
Оставяме тестото да почива(втасва) за 30мин. на 40-50 С градуса в намаслена с Карлекс спрей купа или леген. Отпочиналото тесто разделяме на топки х 0,140кг за 1 брой или оформяме по наше желание. Печем в предварително загрята фурна на180-190 С градуса за около 15-20мин. в зависимост от големината.
The healthiest food is delicious.