Барчета без захар с мамас кейк Зеро
Необходими продукти:
Мамас Кейк Зеро 1кг
Разтопено Масло 0,300кг
Вода 0,140кг
Филиран бадем 0,050кг
Шамфъстък( Ядка) 0,050кг
Червени боровинки 0,050кг
Стафиди 0,050кг
Начин на Приготвяне:
Смесваме Мамас кейк Зеро, водата и маслото в басана(купата) на миксера и разбъркваме сместа с бъркалка тип листо на средна скорост за 2-3 мин. Добавяме останалите съставки и продължаваме да разбъркваме на средна скорост до получаване на тесто. Готово тесто поставяме върху хартия за печене и отгоре отново поставяме един лист за по лесно разточване. Печем на 190 ℃ за около 19-20мин. Преди да изстине напълно нарязваме барчетата с големина по на шежелание.