Шоколадово Брауни Без Глутен / Зеро проблем дели кейк

Шоколадово Брауни Без Глутен / Зеро проблем дели кейк


Необходими продукти:

Зеро проблем Деликейк -                                                    0,250кг

Яйца -             0,188кг

Маргарин Лили 80 % -                                                          0,188кг

Сахара черен шоколад 54% -                                            0,188кг

Пудра захар -         0,125кг

Какао на прах -     0,025кг

 

 

 

 

Начин приготвяне:

Смесваме всички съставки в басан (купа) освен шоколада  и разбъркваме с приставка тип листо на средна скорост за около 4-5 мин. Поставяме шоколада в купа и разтопяваме на водна баня или в микровълнова фурна, след което го добавяме към готовата смес. Разбъркваме за още около 1 мин. на бавна скорост до хомогенна смес.  Готовата смес изсипваме в предварително напръскана с Карлекс спрей  тавичка с размери 18/28см. Печем в предварително загрята фурна на 160-165С за около15-20мин.  



Най-здравословната храна
е вкусната.
Нашата мисия и цели